Haigla toit Londonis!

Palju räägitakse viimasel ajal haiglates pakutavatest toitudest. Poolteist nädalat tagasi olin ise Londonis haiglas.

Minu ettekujutus oli, et minnakse söögisaali sööma kindlal kellaajal- ei kõik toodi voodisse.

Hommikul küsisin esimese asjana, mis lõunaks on ja kas lõunasöögiks olen opisaalist tagasi või saavad ehk lõunasöögi portsu hoida mulle.
Proua õde vaatas mind väga kahtlase pilgul ning teatas, et siin ei ole kindlaid kellaaegasid söögikordadel ja kõik tuuakse voodisse.
Uurisin, et kuna reedene päev, siis ilmselt rahvustoit friikartulid ja õlis uputatud kala – proua itsitas ja kiitis minu mõttekäiku takka. Natukese aja pärast naases õde A4 paberiga, kus oli terve hulk erinevaid palasid toiduvalikus – olgem ausad, mulle toodi menüü, mille valikust pidin valima lõunasöögi ja õhtusöögi pluss magustoidu.

Lõunaks võtsin köögiviljad lõhega, õhtuks lasanje ja mõlemil korral magustoiduks jogurti.
Kuidas toit maitses? Teate, ma pole elu sees niivõrd näljane olnud kui sel päeval ja nautisin igat suutäit.

Mind üllatas, et inimesed ümberringi võtsid vaid võileibu või siis ainult joguriti. Uurisin õe käest, et miks inimesed võileibu ainult võtavad või jogurtit? Sain teada, et haigla toit ei pidanud inimestele maitsema, ausalt… ma usun, et paljudel pole isegi kodus selliseid roogasid nagu haiglas pakutakse.
Sellest järeldasin, et inimesed on liiga pirtsakad, kuid olen rahul kuidas minu kui maksumaksja raha vähemalt haiglas toitlustuse osas kasutatakse!

Head isu! 🙂

Kadi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: